Politika zasebnosti

Skupnost Vega Solutions ali razvijalci Travane v nadaljevanju samo krajše "Travana" za delovanje aplikacije uporabljamo in hranimo vaše osebne podatke. Zagotavljamo vam, da vse podatke hranimo v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v skladu z Evropsko uredbo GDPR.

Osebni račun


Travana hrani vaše podatke samo v primeru, da se v aplikaciji prijavite z Google ali Facebook računom. V primeru, da se v aplikaciji ne prijavite, lahko aplikacijo uporabljate nemoteno z vsemi funkcionalnostmi z izjemo foruma in tako Travana o vas ne bo shranjevala nobenih podatkov.

V aplikaciji imate možnost prijave z dvema ponudnikoma, in sicer z Google računom in Facebook računom. Travana od teh dveh ponudkov prejme naslednje podatke:

Vse podatke hranimo samo za namen delovanja aplikacije. Travana vaših podatkov ne pošilja tretjim osebam. Edina izjema je sodelovanje z organi pregona, vendar le ob odobrenem sodnem nalogu.

Izbris osebnega računa


Vsak uporabnik lahko v nastavitvah aplikacije kadarkoli zahteva izbris svojega računa in svojih osebnih podatkov, Travana pa bo želji ugodila v roku 48 ur, vendar samo v primeru, da uporabnik ni kršil pogojev uporabe apliakcije (https://travana.si/pogoji_uporabe).

Uporaba lokacije uporabnika


Ob namestitivi aplikacije in kasneje tudi znotraj aplikacije mora uporabnik aplikaciji dovoljiti dostop do uporabnikove lokacije. V primeru, da uporabnik ne dovolji dostopa do lokacije, aplikacija uporabnikove lokacije ne bo uporabljala. V primeru, da pa se uporabnik strinja z uporabo lokacije, aplikacija lokacijo uporablja samo za namen aplikacije. Travana vaših podatkov o lokaciji ne hrani in ne posreduje tretjim osebam.

Forum


Uporabnik lahko v aplikacijo pod rubriko "forum" napiše sporočilo. Poleg tega lahko komentira sporočila drugih uporabnikov. Travana vam zagotavlja, da bodo vsa vaša objavlena sporočila izbrisana v roku 25 ur od objave sporočila, vendat le v primeru, da napisano sporočilo ne krši pravil aplikacije, s katerimi se mora uporabnik ob vstopu strinjati.

Varnost


Aplikacija in strežnik uporabljata zanesljive varnostne protokole. Vsi vaši podatki se hranijo na redno posdobljenih Linux strežnikih z ustrezno nastavljenimi varnostnimi mehanizmi.

Sprememba pogojev uporabe


Travana načeloma ne bo spreminjala pogojev uporabe, vendar si vseeno pridržuje pravico do spremembe tega dokumenta. V primeru spremembe sporazuma, bo uporabnik o tem obveščen preko aplikacije Travana ali elektronske pošte.

Drugo


Če vas še kaj zanima glede varovanja in hranjenja vaših podatkov. Smo vam na voljo na elektronski pošti info@travana.si.